Lunchen bij the Happy Camper

29 oktober 2024 - Westminster, Colorado, Verenigde Staten

Ben ik toch helemaal vergeten te vertellen dat ik afgelopen dinsdag met Donna en Steve ben gaan lunchen met Bruce, een van de goede kennissen/vrienden hier. Bruce had voorgesteld om naar the Happy Camper te gaan, wat ik dan wel weer funny vond. Want ik heb ooit van Peetje een bordje gekregen met daarop Happy Camper, en ik vind mezelf vaak a Happy Camper 🤠.

The Happy Camper was een heel leuk en groot restaurant waar je voornamelijk Italiaans eten kon bestellen. Hullie hebben een hele grote pizza besteld voor hun drie, en ik heb (uiteraard) een aparte pizza besteld. Voor Amerikaanse begrippen was het een hele lekkere pizza, al kan die echter totaal niet op tegen een pizza bij Sicilia in Eindhoven 😁.

Maar eigenlijk is dat een beetje appels met peren vergeljken en moet ik een vergelijk maken tussen de pizzaboeren die ik hier ken. Ik moet bekennen dat de pizza's die we normaliter op mijn laatste avond eten met Susan en John, eigenlijk ook wel lekkerder zijn. Die komen meestal bij Papa John's vandaan maar de combi van de leuke tent, Bruce en de pizza maakten het een leuke middag.

1. Mariëlle:
    17 november 2024
    lekker pizza's en een happy camper, er zijn slechtere dingen
  2. Colette van Os:
    17 november 2024
    Precies, het kan allemaal veel slechter inderdaad!