Usa poging 2….

22 oktober 2024 - Evere, België

Na alle ellende van vorige week, het verdriet, de boosheid, de frustraties en de emoties, zit ik op dit moment bij de halte van de Flixbus die me naar Brussel gaat brengen.

Daar stap ik op de trein en dan sta ik als het goed is met een halfuurtje op Zaventem. Vanuit daar pak ik dan weer de shuttlebus van het hotel en hoop daar om ongeveer 17.00 in te checken.

Ik voel dat deze trip me goed gaat doen, even letterlijk flink wat afstand nemen van alles….

Het is een mooie dag dus dat is erg prettig, èn ik kreeg net een mailtje van Lufthansa dat ik mijn geld van de originele vlucht helemaal terugbetaald ga krijgen whoo hoo!

Dàt is nog eens fantastisch nieuws en daar ben ik dan ook erg opgelucht door! Kost allemaal genoeg immers. Ik vermoed dat de reisverzekering de rest van de kosten gaat betalen, ben tenslotte niet voor niks vezekerd en heb een, helaas, hele goede reden gehad om te annuleren.

En na een behoorlijk lange reis met veel files kwam ik dan eindelijk rond 18.45 in het hotel aan. 2 uur langer over gedaan dan verwacht maar goed, ik ben er.

ik zit nu frietjes te eten want ik had gedacht even een hapje in het restaurant te gaan eten maar ze hebben hier alleen een bar. Waar het bloody hot is en waar je kleine hapjes kunt bestellen. Nogal aan de prijs en niks van een vegaburger of zo en voor roomservice betaal ik meer dan dat de frieten zelf kosten 😳. Maar het was geen probleem als ik die zelf mee naar boven nam, graag zelfs want tja, het is wel een bar…. Erg bedompt en verouderd maar toch, een bar.

En ja, er is een vending machine met diverse snacks etc waar behoorlijk wat reclame voor gemaakt wordt. Die echter eeg teleurstellend is als je daadwerkelijk gaat kijken 🤥. En dus maar frietjes die inmiddels op zijn. Hoop niet dat die barman alles op die kleine kaart maakt want die frietjes waren niet echt je van het.

ik heb wel even gevraagd waarom ik zo’n bizar grote kamer heb en er werd me gezegd dat ik een upgrade had gekregen. Ok, leuk maaruh, ik had liever in het vliegtuig een upgrade gehad.

Toen ik van de week keek hoeveel stoelen er nog vrij waren, waren er dat nog heel veel. Maar om een standaard stoel te boeken zou ik 55 euro moeten betalen, dat vond ik echt te gek British Airways! Ik zou tijdens het inchecken gratis een stoel mogen kiezen en dat heb ik vanmiddag in de bus dan ook geprobeerd.

Want ze hebben me op de focking een na laatste rij in het midden gezet 🙄. Wel een stoel aan het gangpad gelukkig. Maar nu was het vliegtuig ineens bijna volgeboekt en waren er niet veel plekken meer, 3 om precies te zijn, maar wat ik ook probeerde, de stoel werd niet gewijzigd. Ik kreeg iedere keer een error omdat iemand anders die stoel geboekt zou hebben, maar als ik dan weer opnieuw probeerde was die stoel nog steeds beschikbaar.

Zal wel aan mij gelegen hebben, ik snap toch niks van het BA systeem. Ik bedoel, ik heb een vlucht geboekt van Brussel naar Denver met tussenstop Heathrow. Normaliter hoef ik dan maar 1x in te checken en kan ik wel per vlucht stoelen kiezen. Nu moest ik voor beide vluchten apart inchecken….Weird.

En nu ga ik nog maar een keer naar beneden want ik zie een hele vreemde naam op mijn kamersleutel staan, misschien snappen ze het hier beneden niet zo goed 🤭

Ik realiseer me terdege dat het niet erg positief klinkt allemaal, maar voor deze prijs verwacht ik toch echt wel iets anders. Erg jammer dat mijn oorspronkelijke hotel vol zat, daarvan weet ik dat het beter is dan hier. Nou ja, volgende keer beter, als het bed maar goed is!

1. JJ:
    Nu nog ff 'n glimlach. Enjoy‼️
  2. Colette van Os:
    22 oktober 2024
    Die komt nog wel ☺️. Altijd spannend of die Flixbus wel komt maar die is gekomen en we zijn zojuist vertrokken.
  3. Franka:
    22 oktober 2024
    Hoi Colet, waar gaat de reis naar toe.
    Veel.plezier.
  4. Colette van Os:
    22 oktober 2024
    Hi Franka, dank je wel voor jouw berichtje, ik ga alsnog naar Amerika, poging 2 ☺️
  5. Coortje:
    Colette.
    Het begin vd reis is in ieder geval begonnen MET zonnebril😎🤣
    Op naar je vrienden en vriendinnen👍🙏🍀
    en dan samen Relaxen🥰☀️
  6. Colette van Os:
    23 oktober 2024
    Klopt Coortje, mèt zonnebril inderdaad 😎. Ik hoop dat het allemaal smooth and safe flights zijn 🤞🏾🤞🏾
  7. Franka:
    23 oktober 2024
    America, super, geniet er van. Goede vlucht. Ik ga je reisverslag weer lezen. Ga je weer naar je oude stekkie of heb je andere plannen.
  8. Colette van Os:
    23 oktober 2024
    Txs Franka! Ik ga inderdaad naar mijn oude stekkie en, als het betaalbaar is, ook naar mijn BFF in Vegas van wie ik de party helaas gemist heb.